Algemene Bouwonderneming RG: bouwwerken in verschillende domeinen

Ruwbouwwerken: wij plaatsen ruwbouwwerken, ongeacht de omvang daarvan. 

Huizen, bedrijfspanden of andere gebouwen? Wij realiseren alles volgens dezelfde hoogstaande kwaliteitsnormen.

Nieuwbouw: zoekt u een partner voor de realisatie van uw nieuwbouwwoning, -kantoor of -hal? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Geen opdracht is te groot voor Algemene Bouwonderneming RG. Wij houden doorheen het proces maximaal rekening met uw wensen, eisen, budgetmogelijkheden en de afgesproken termijn.

Renovatiewerken: ons team van betrouwbare en ervaren experts voert uw renovatiewerken snel en deskundig uit. Wij kunnen alle renovaties aan en beschikken over kwalitatief hoogstaande materialen en gereedschappen, om de renovatie van elk pand tot een goed einde te brengen.

Isolatiewerken: door uw pand te isoleren, houdt u de warmte vast en bespaart u aanzienlijk op uw stookkosten. Bovendien houdt u overtollige zonnewarmte buiten. Daarom adviseren we u graag over uw isolatiemogelijkheden. Bijvoorbeeld de plaatsing van (drie)dubbel glas, of het aanbrengen van specifieke isolatiematerialen. Contacteer ons vrijblijvend voor meer informatie over uw mogelijkheden!

Gevel- & voegwerken: door uw gevel goed te onderhouden en/of opnieuw te voegen, voorkomt u grote slijtage en blijft uw pand in goede conditie. Wij kunnen uw muren en gevels probleemloos hervoegen en voorzien van een nieuwe beschermingslaag, zodat u de komende jaren weer gerust bent.

Algemene verbouwingen: wilt u uw pand uitbreiden met een nieuwe kamer, dakkapel of garage? Reken op ons voor een stijlvolle en kwalitatieve uitvoering, en het nodige advies! Uiteraard houden wij maximaal rekening met de stijl van uw pand. Omdat wij bovendien de nieuwste bouwtechnieken te hanteren, is een duurzame verbouwing verzekerd!

Betonwerken: wij voeren alle mogelijke betonwerken voor u uit. Beton storten? Een vloer of zelfs verschillende etages aanleggen? Reken op onze knowhow! Ons team adviseert u graag en denkt met u mee over uw mogelijkheden!

Graaf- en grondwerken: Wij voeren verschillende graaf- en grondwerken uit. Zo graven wij probleemloos uw zwembad of funderingen uit.